Soms kan iemand wel wat hulp gebruiken bij het doen van een aanvraag bij Loket Leefbaarheid. Wij snappen dat en komen daarom graag naar je toe om je te helpen.

Heb je een goed idee voor jouw dorp of buurt? Bijvoorbeeld voor de straat, het buurt- of dorpshuis of de sportvereniging? Of misschien heb je een leuk plannetje voor een activiteit of een evenement? Als je hiervoor geld nodig hebt en het idee komt de leefbaarheid ten goede, dan kun je een aanvraag doen bij Loket Leefbaarheid. Tot maximaal tienduizend euro.

Hulp nodig? Loket Leefbaarheid op locatie!

Hulp nodig? Verzamel een klein clubje mede-enthousiastelingen uit jouw dorp of buurt en neem contact op met Loket Leefbaarheid. Samen organiseren we vervolgens in jouw eigen dorp of buurt twee overleggen.

Tijdens het eerste overleg bespreken we het idee, schrijf je aan het plan en ook krijg je een uitleg over hoe je een begrotings- en dekkingsplan moet maken.
Bij het tweede overleg staat de definitieve aanvraag centraal. We doen samen een laatste check van het plan en de begrotingen en we helpen je om de aanvraag in te dienen.

Contact

Wil je meer weten over Loket Leefbaarheid op locatie? Bel, mail of whatsapp gerust met Nikki Pontier voor meer informatie of maak een afspraak met haar.

050 305 02 11 / 06 21 92 47 41 / info@loketleefbaarheid.nl