Op 2 april was Loket Leefbaarheid uitgenodigd bij t’Hoeske in Veendam. Wij zijn daar geïnformeerd over het project ‘Actief in t’ Groen’. Voor Loket Leefbaarheid een mooie kans om zichtbaarder te worden in deze regio, waar relatief weinig/geen aanvragen vandaan komen. Kortom een win-win situatie!

Wat gaan we nog meer doen om bekender te worden in deze regio?
Binnenkort komen er ook spreekuren van Loket Leefbaarheid in de Bibliotheken in Veendam en Pekela. Hier kunnen inwoners langskomen om op een laagdrempelige manier in contact te komen met ons. Nikki Pontier zal hier voor de inwoners klaarstaan en helpen met de aanvraag. Het kan soms best lastig zijn om een aanvraag te doen. Denk hierbij aan digitale vaardigheden of mensen die het lastig vinden om grote, informele stukken te lezen en te begrijpen. Hier kan Nikki bij helpen.

Ben jij al bezig met een bewonersinitiatief op het vlak van ‘omkijken naar elkaar’, ‘samen spelen’, ‘meedoen/ontmoeten’? Dan denken wij graag mee over de mogelijkheden die het Loket zou kunnen bieden, je kunt ons altijd benaderen voor advies en overleg.

Heb jij zelf een leuk idee voor jou dorp of buurt?
Kom dan binnenkort langs op het spreekuur in de Bibliotheek in Veendam en Pekela (datum volgt) of neem contact op met Nikki via info@loketleefbaarheid.nl of 06-21924741.